Om oss 

Välkommen till Fiskebäcks Marina önskar Stanley och Catarina. Verksamheten har funnits i sin nuvarande form i över 30 år. Fiskebäcks Marina grundades 1993 och har alltsedan drivits av sin nuvarande ägare tillika grundare Stanley Hedlund.

I mer än 30 år har Fiskebäcks Marina arbetat med att hjälpa Sveriges marina och industriella marknad med att hålla igång sina fiskebåtar, servicefartyg, fritidsbåtar, entreprenadmaskiner, skogsmaskiner och fabriker.


Vi är inte märkesbundna utan servar, reparerar och renoverar alla motormärken. Därtill så är vi auktoriserad återförsäljare för Lombardini och har tidigare även varit auktoriserad partner till Iveco vilket resulterat i att vi byggt upp och fortsatt underhåller ett stort reservdelslager för Lombardini och Iveco. Vi lagerhåller även reservdelar till Volvo Penta, MerCruiser och Yanmar. Ett rullande reservdelslager samt goda långvariga leverantörsrelationer möjliggör för både snabb leverans och konkurrenskraftiga priser. 


Även om vi klarar av att reparera och renovera alla motorer är det inte alltid det mest kostnadseffektivaste alternativet. Ibland är det bättre att byta ut motorn. Vi erbjuder därför även försäljning av nya ersättningsmaskiner samt installation och anpassning.


Naturligtvis erbjuder vi även en mängd relaterade tjänster som kommer med motorreparation och renovering som till exempel: felsökning, drev & backslagservice. Vänligen se fullständig beskrivning av dom tjänster som erbjuds under flikten ”tjänster”.